Boombeluchting: geef het groen in de omgeving voldoende zuurstof

Met name in stedelijke gebieden is het vaak het geval: bomen, struiken en hagen hebben last van droogte of te weinig zuurstof. Hoe zorg je er in dat geval voor dat het ‘groen’ rondom jouw huis wel op de juiste manier kan leven en groeien? Het antwoord heet: boombeluchting! Met een boombeluchtingssysteem zorg je ervoor dat er voldoende lucht bij jouw bomen, struiken en hagen komt.

Ondergronds beluchtingssysteem

Boombeluchting is een beluchtingssysteem dat zich onder de grond bevindt. Het boombeluchtingssysteem is gemakkelijk te monteren en dus is het een fluitje van een cent om ervoor te zorgen dat het groen in jouw omgeving de juiste mate van zuurstof binnenkrijgt.

Aan te brengen in het plantvak

De beluchtingsset van Vriemee hoort in het plantvak aangebracht te worden. Zo worden de diepere wortels van extra lucht voorzien. Het ondergrondse leefklimaat van de boom of struik zal in zo’n geval aanzienlijk verbeteren en dus kan de boom of struik op de juiste, gezonde manier gaan groeien.

Alles voor de juiste boombeluchting

Bij Vriemee vind je alle producten die benodigd zijn voor de juiste boombeluchting. Daardoor kun je tot in lengte van jaren van prachtige bomen en struiken genieten. Je kunt de producten ‘los’ bestellen via onze webshop, maar je kunt ook kiezen voor een complete set. Dat heeft als voordeel dat je in één klap klaar bent.

Tegen ieder budget een complete set

Door de verschillende sets bij Vriemee kun je meerdere kanten op. Welke boombeluchtingsset ook het beste aansluit bij het plan dat jij voor ogen hebt, bij ons vind je de juiste materialen en producten. Tegen ieder budget vind je bij ons een complete set om bomen op de juiste manier te kunnen verzorgen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de volgende sets:

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over de producten die je nodig hebt? Wil je meer informatie over een set van verschillende producten? In beide gevallen kun je gerust contact met ons opnemen! Samen met jou gaan we graag op zoek naar de juiste boombeluchtingsset voor jouw doeleinde. Ook wanneer je vragen hebt over één van onze overige productcategorieën, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

Wij maken gebruik van Cookies!