Eindkap
Eindkap 50
Eindkap
Eindkap
Eindkap 50
Eindkap

Eindkap 80mm

€ 1,36
Inclusief belasting

80 mm eindkap PP zwart

PP Eindkap is voor een afdichting aan het einde van uw boombeluchtingsbuis. De Eindkap is voorzien van een klikaansluiting. 

Omschrijving

Eindkap is voor een afdichting van de boombeluchtingsbuis. Deze kap zorgt ervoor dat er geen vervuiling van grond in de boombeluchtingsbuis kan komen. De eindkap kan eenvoudig over buis worden geschoven en zijn voorzien van een klik aansluiting. De Eindkap is gemaakt van PP materiaal met 40% gerecycled materiaal.

Met boombeluchting wordt bedoeld het beluchtingssysteem ondergronds. Die er voor zorgt dat de boom goed kan groeien veel (jonge) bomen, struiken en hagen in de stedelijke omgeving hebben last van droogte of te weinig zuurstof. Het boombeluchtingssysteem is makkelijk te monteren en helpt bomen in de openbare ruimte goed te groeien. De beluchtingsset van Vriemee hoort in het plantvak aangebracht te worden om de diepere wortels van extra lucht te voorzien. Het ondergrondse leefklimaat van de boom verbetert daardoor aanzienlijk. Wil je een eindkap online bestellen? Voorraad producten op werkdagen besteld worden binnen 48 uur verzonden! Zo kan je snel aan de klus beginnen! Hulp nodig bij het bestellen of deskundig advies nodig? Neem dan contact met ons op dit kan telefonisch op 058 288 0330

Vriemee Int. Drain Products B.V Vriemee is producent en marktleider op het gebied van drainage hulpstukken voor land- en tuinbouw, weg- en waterbouw. De mogelijkheden in drainage hulpstukken en boombeluchting zijn nagenoeg onbeperkt omdat wij niet alleen leverancier maar ook producent zijn. Staat wat je precies nodig hebt niet op onze webshop. Laat het ons dan weten waar je naar zoekt en wij komen met een passend product of oplossing.

Productdetails

EK80PP
Nieuw product

Reviews

No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Wij maken gebruik van Cookies!